кадри NEXTAКадрите от московския митинг вчера подозрително много приличат на тези

...
кадри NEXTAКадрите от московския митинг вчера подозрително много приличат на тези
Коментари Харесай

NEXTA твърди: Кадрите от московския митинг вчера подозрително много приличат на тези от миналата година

кадри NEXTA

Кадрите от московския протест през вчерашния ден съмнително доста наподобяват на тези от предходната година

Бил ли е режисура вчерашният протест във връзка осмата годишнина от анексирането на Крим стадион Лужники в Москва? Според " NEXTA " фрагментите, оповестени в съветските медии, съответстват с видеа от 2021 година - още веднъж на протест, само че за седмата годишнина. 

Някои фрагменти от вчерашното телевизионно предаване поразително съответстват с видео от преди година, написа още изданието.

Руската държавна телевизия прекъсна речта на президента Владимир Путин по време на митинга. Хиляди хора участваха на стадион Лужники в Москва, десетки от тях носеха флагове с изписана писмен знак " Z " - признакът на съветските сили в Украйна, означават международните организации, съобщи offnews.bg. 

Изненадващо речта на Путин беше прекратена и сменена с патриотични песни. 15 минути по-късно излъчването беше обновено. По-късно представителят на Кремъл Дмитрий Песков изясни случилото се с механически проблем.

От  " НЕХТА " пишат, че има " няколко разновидността за повторението ":

- Путин и екипът му не са съумели да съберат нужния брой хора и е трябвало да употребяват фрагменти от миналогодишния концерт след спиране от националната телевизия.

- Путин въобще не е бил на " концерта " или частта, в която приказва, е записана авансово.

- Момичетата и дамата от клипа се обличат и нареждат по един и същи начин на всяка годишнина по случай " празника " - анексирането на Крим.

" НЕХТА " популяризира и писма по какъв начин хора от държавните служби са били задължени да отидат на митинга. 

 



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР